Spännande premiär!

fredag, 18 maj 2018.

Idre Himmelfjall FritidsmassaInom kort är det dags för den stora premiären av Fritidshus & Friluftslivsmässan på Idre Himmelfjäll. Situationen är helt unik då en helt ny fjällanläggning aldrig har etablerats på det sätt som sker här. 1000 tomter finns att tillgå på ett par års sikt och idag har på mycket kort tid redan ca 280 tomter sålts.
Himmelfjäll, endast en kilometer från Idre Fjäll har en vidunderlig utsikt, med både tomter och pister i söderläge. De drivande har en tydlig vision och målet är att skapa en anläggning där alla detaljer noga övervägts. Natur, skog, samekultur och liknande får en framträdande plats bland stora vackra hus, med mycket sten, timmer, mosstak och dylikt som smälter in i naturen. 
Inför denna enorma expansion preseterar vi nu Fritidshus & Friluftslivsmässan den 2-3 juni. Är Du intresserad av ett fritidshus i Idre - Särna - Grövelsjön - Fjätervålen - Himmelfjällsområdet? Eller har Du fritidshus i traken och behöver renovera/uppgradera det? På mässan finns det mesta för Dig, exempelvis husleverantörer, byggare, snickerier, takfirmor, dörrar, kök, fönster, isolering, markanläggare, möbler, inredning, spabad, kaminer, mm.    
Mässan innefattar ca 120 utställare, främst inom temat fritidshus. Även frilutslivet i trakten finns representerat samt ett mat- och hantverkstorg. 

Unikt är också möjligheten att besöka ett stort antal visningshus som öppnas upp för mässbesökarna denna helg. Ett 50-tal tomter är redan bebygdda med olika typer av hus och många av dem kommer vara tillgängliga för inspiration. 

Övrig info om anläggningen/regionen:
Skidanläggningen öppnar till julen 2019 med 22 nedfarter.
Området är ett paradis på vintern för skoteråkare och längdskidåkare.
Under sommaren domineras turistlivet av fiske, vandring, cykling, kanoting, jakt och dylikt. Samekulturen (och renarna) är ständigt närvarande. 
Mer info finns på www.himmelfjall.se samt www.visitdalarna.se/sv/visitidre/  
 

Succémässan testar nya grepp

fredag, 09 mars 2018.

 DSC1100Nyköpings Bomässa, med 24 år på nacken fortsätter att utvecklas och växa. Två helt nya fokusområden tar plats.
Den unga (ogifta) barnfamiljens förutsättningar för hem, boende, sparande, försäkringar och dylikt lyfts fram med rådgivning och föreläsningar.
Den andra nyheten är något av en motsats till en bomässa där materiella ting och fina hem är målet. Vi testar en föreläsning på temat Så överlever relationen renoveringen, och i förlängningen kanske det handlar om varför vi har en tendens att renovera sönder våra familjer, relationer och hem. Det blir något av en motvikt, ett försök att hitta balans i vår iver att skapa den perfekta bostaden. Konkreta tips kanske kan leda till en smidigare renovering, eller en inställd renovering, eller istället en renovering av förhållandet. KBT-aren och beteendevetaren Peter Lithovius föreläser sön 18 mars kl 13.    

Ytterligare en storsatsning är vår Köksspecial som innefattar sju leverantörer av kök i olika prisklass och stil. Alla som köper ett kök eller bokar ett hembesök bjuds på kaffe och bulle i mässan serveringar. 

Det blir ju inte heller sämre att startfältet på mat-temat rockar med Jonas Borssén, erkänd tv-kock med chilepeppar som sin specialitet och flera böcker i ämnet bakom sig, gästar mässan under lördagen. Söndag toppar sedan med Kockarnas Kamp-vinnaren Tareq Taylor som lagar mat, bjuer på smakprover och signerar böcker. 

Som vanligt innefattar mässan 200 utställare inom boende, trädgård och mat. 

Komplett info, program, utställarförteckning finns under fliken Mässor & Evenemang, samt Nyköping Bomässa. 

[12 3 4 5  >>  

Postadress

PR & Media Leasing Sverige AB
Uven 5
794 90 ORSA

Org nr 556362-1068

Kontakta oss

Hasse | 0705-22 27 20
Maria | 0708-18 28 98

Mejla oss:
hasse.johansson@prmedia.se
maria.spring@prmedia.se

Fakturaadress

PR & Media, Fack 910
Box 226, 751 04 UPPSALA
(endast fakturor till denna adress)

Mejla faktura som PDF:
fakturaskanning@pwc.se
Skriv PR & Media, fack 910
i ämnesraden

Kort om oss

PR & Media är ett mäss- och eventbolag med 30 års erfarenhet och nära 300 mässor i bagaget.

PRMLogo white