Mässa med mersmak

söndag, 19 november 2017.

Falun Borlänge Hem & Villamässa avslutade mässåret och det med mersmak. Publiken ökade med nära 1000 personer och Tareq Taylor var det givna dragplåstret. Bokningen gjordes för ca tre månder sedan och mer mitt i prick kan det knappast bli. Om någon missat det vann Tareq Kockarnas Kamp så sent som måndagen den 6 novembr och endast sex dagar senare änrade han scenen på Lugnet i Falun. 

Utställarna uttryckte att mässan blommat ut nu det andra året och vi ser allihopa fram emot 2018-års mässa med tillförsikt. Datumet är 10-11 november.

I övrigt lugnar det ner sig lite för oss alla på PR & Media. Lugnar ner sig så att säga att vi inte behöver ut och resa och kan jobba på hemma på kontoret med 2018-års alla mässor. Bokningsläget ser fantastiskt ut för vårens mässor i Nyköping, Katrineholm, Flen, Smedjebacken och Idre. Kontakta oss om Du önskar delta. Se kontaktuppgifter under fliken "Mässor & Evenemang" eller under "Kontakta Oss". 

Tareq återkommer för övrigt på flera av nästa års mässor, bla i Nyköping den 18 mars.   

Norrlands största Hem & Villamässa på gång!

söndag, 10 september 2017.

ProspektbildSundsvallsregionens Hem & Villamässa är i antågande och vi är redo. 170 utställare inom temana hem, villa, trädgård, inredning, design och mat står beredda för besökaren.
Här erbjuds inspiration i massor, kunskap, råd och tips samt mässpriser för den hugade. Utöver utställarna kryddas mässan av kända och okända experter som mer än gärna delar med sig av sina bästa tips för hemmet. Lär Dig gjuta i betong, inreda uteplatsen, baka pizza på stålskiva, fixa smarta snygga förvaringen, göra fina blomsterarrangemang, mm.
På plats finns tex Snickar-Björn Christiernsson (från Äntligen Hemma och Får vi hjälpa till?) som föreläser om Attefallshus och uteplatsen. Även Jessica Lyon från OdlingsTV föreläser, då hon inte filmar i mässtv-studion. Jessica talar om höstens alla trädgårdsbestyr. 
Sigrid Barany, vinnare av Sveriges Mästerkock 2012, lagar mat, bjuder på smakprover och delger sina bästa tips för god och nyttig mat. 

Självklart har barnen sina egna husliga aktiviteter. De kan tex bygga sitt drömhus i Lego och också vinna Lego. De får även rita drömrummet i Barnens Rithörna samt bygga fågelholkar i Barnens Snickarboa.  

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Postadress

PR & Media Leasing Sverige AB
Uven 5
794 90 ORSA

Org nr 556362-1068

Kontakta oss

Hasse | 0705-22 27 20
Maria | 0708-18 28 98

Mejla oss:
hasse.johansson@prmedia.se
maria.spring@prmedia.se

Fakturaadress

PR & Media, Fack 910
Box 226, 751 04 UPPSALA
(endast fakturor till denna adress)

Mejla faktura som PDF:
fakturaskanning@pwc.se
Skriv PR & Media, fack 910
i ämnesraden

Kort om oss

PR & Media är ett mäss- och eventbolag med 30 års erfarenhet och nära 300 mässor i bagaget.

PRMLogo white