Succémässan testar nya grepp

fredag, 09 mars 2018.

 DSC1100Nyköpings Bomässa, med 24 år på nacken fortsätter att utvecklas och växa. Två helt nya fokusområden tar plats.
Den unga (ogifta) barnfamiljens förutsättningar för hem, boende, sparande, försäkringar och dylikt lyfts fram med rådgivning och föreläsningar.
Den andra nyheten är något av en motsats till en bomässa där materiella ting och fina hem är målet. Vi testar en föreläsning på temat Så överlever relationen renoveringen, och i förlängningen kanske det handlar om varför vi har en tendens att renovera sönder våra familjer, relationer och hem. Det blir något av en motvikt, ett försök att hitta balans i vår iver att skapa den perfekta bostaden. Konkreta tips kanske kan leda till en smidigare renovering, eller en inställd renovering, eller istället en renovering av förhållandet. KBT-aren och beteendevetaren Peter Lithovius föreläser sön 18 mars kl 13.    

Ytterligare en storsatsning är vår Köksspecial som innefattar sju leverantörer av kök i olika prisklass och stil. Alla som köper ett kök eller bokar ett hembesök bjuds på kaffe och bulle i mässan serveringar. 

Det blir ju inte heller sämre att startfältet på mat-temat rockar med Jonas Borssén, erkänd tv-kock med chilepeppar som sin specialitet och flera böcker i ämnet bakom sig, gästar mässan under lördagen. Söndag toppar sedan med Kockarnas Kamp-vinnaren Tareq Taylor som lagar mat, bjuer på smakprover och signerar böcker. 

Som vanligt innefattar mässan 200 utställare inom boende, trädgård och mat. 

Komplett info, program, utställarförteckning finns under fliken Mässor & Evenemang, samt Nyköping Bomässa. 

Mässa med mersmak

söndag, 19 november 2017.

Falun Borlänge Hem & Villamässa avslutade mässåret och det med mersmak. Publiken ökade med nära 1000 personer och Tareq Taylor var det givna dragplåstret. Bokningen gjordes för ca tre månder sedan och mer mitt i prick kan det knappast bli. Om någon missat det vann Tareq Kockarnas Kamp så sent som måndagen den 6 novembr och endast sex dagar senare änrade han scenen på Lugnet i Falun. 

Utställarna uttryckte att mässan blommat ut nu det andra året och vi ser allihopa fram emot 2018-års mässa med tillförsikt. Datumet är 10-11 november.

I övrigt lugnar det ner sig lite för oss alla på PR & Media. Lugnar ner sig så att säga att vi inte behöver ut och resa och kan jobba på hemma på kontoret med 2018-års alla mässor. Bokningsläget ser fantastiskt ut för vårens mässor i Nyköping, Katrineholm, Flen, Smedjebacken och Idre. Kontakta oss om Du önskar delta. Se kontaktuppgifter under fliken "Mässor & Evenemang" eller under "Kontakta Oss". 

Tareq återkommer för övrigt på flera av nästa års mässor, bla i Nyköping den 18 mars.   

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Postadress

PR & Media Leasing Sverige AB
Uven 5
794 90 ORSA

Org nr 556362-1068

Kontakta oss

Hasse | 0705-22 27 20
Maria | 0708-18 28 98

Mejla oss:
hasse.johansson@prmedia.se
maria.spring@prmedia.se

Fakturaadress

PR & Media AB, Fack 910
Box 3037, 831 03 ÖSTERSUND
(endast fakturor till denna adress)

Mejla faktura som PDF:
910@faktura.scancloud.se 

Kort om oss

PR & Media är ett mäss- och eventbolag med 30 års erfarenhet och nära 300 mässor i bagaget.

PRMLogo white